خواص مواد غذایی

خواص مواد غذایی

خواص مواد غذای و فواید آن ها بر بدن همیشه پرطرفدارترین مبحث تغذیه در میان مردم بوده است چراکه با آگاهی از این فواید می توانیم رژیم غذایی خود را بر اساس اصول تغذیه ای و در راستای حفظ سلامت خویش به کار گیریم. بنابراین گروه " پزشکی به زبان ساده " سعی نموده است تا با جمع آوری مجموعه ای کاربردی شما دوستان را در راستای این هدف یاری نماید.

گیاه دارویی شیرین بیان با نام علمی (glycyrrhize globra) گیاه بومی مناطق مدیترانه است و در اکثر نقاط کشور ایران می‌روید، شیرین بیان گیاهی چندساله و دارای ساقه‌ای به طول یک متر است که در نواحی معتدل تا ارتفاع 2…
عناب درختی است كه ارتفاع آن تا 8 متر می رسد نوعی از این درخت مستقیم و باریك است و نوعی دیگر بصورت كج و معوج بالا می رود .
عدسها را بر اساس بزرگی و كوچكی آنها تقسیم بندی می‌كنند.. در حالی كه بیشترین نوع عدس در آمریكا سبز یا قهوه ای هستند عدسها معمولاً به رنگهای نارنجی، قرمز، زرد و یا سیاه می‌باشند. عدسهای گرد، بیضی یا قلبی…
گلابی میوه ای است سبز یا زرد رنگ ، آبدار و مخروطی شکل که دارای طعمی خوش و معطر است. گلابی را شاه میوه یا آمرود هم می نامند و به میوه پیوندی و شاداب آن شاه آمرود گویند. گیاه…
آیا می دانید کنگر دارای چه فوایدی می باشد؟ آیا می دانید کنگر برای تمام افراد مفید نیست و برای برخی حتی مضر است؟
صفحه1 از16

درباره پزشکی به زبان ساده

پزشکی به زبان ساده می کوشد تا اطلاعات معتبر و به روز پزشکی و سلامت دنیا را به زبانی ساده در اختیار عموم قرار دهد.توجه شود که مقالات ما صرفا برای افزایش آگاهی و آشنایی بیشتر با مسائل پزشکی می باشد و نباید توصیه پزشکی تلقی شوند.

جدیدترین ارسال ها

خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه کافیست ایمیل خود را ثبت نمایید