خواص مواد غذایی

خواص مواد غذایی

خواص مواد غذای و فواید آن ها بر بدن همیشه پرطرفدارترین مبحث تغذیه در میان مردم بوده است چراکه با آگاهی از این فواید می توانیم رژیم غذایی خود را بر اساس اصول تغذیه ای و در راستای حفظ سلامت خویش به کار گیریم. بنابراین گروه " پزشکی به زبان ساده " سعی نموده است تا با جمع آوری مجموعه ای کاربردی شما دوستان را در راستای این هدف یاری نماید.

ازگیل یکی از لذبذ ترین میوه هایی است علی رغم آب دار بودن طعم بسیار مطلوبی نیز دارد. همچنین ازگیل فواید و خواص بسیاری نیز دارد. تسکین التهاب روده و تقویت خون برخی از خواص آن می باشد. همچنین ازگیل…
برنج از قدیمی ترین گیاهانی است که از دیرباز به عنوان یکی از اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده رژیم غذایی در کشور هایی نظیر ایران و آسیای شرقی بوده است. برنج اصلی ترین جزء تشکیل دهنده بسیاری از غذاهای ایرانی…
خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد. به طور عمده پروتئین موجود در خاویار متشکل از اسیدهای آمینه آرژنین ، هیستامین ، ایزولوسین ، لیزین و میوتونین است.
با توجه به شروع شدن فصل سرما و لزوم دانستن اینکه استفاده از چه گیاهان برای جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی و یا در صورت ابتلا به این قبیل بیماریها مصرف آنها مفید می باشد از بخش گیاهان دارویی…
بادام زميني گياه بومي برزيل بوده و از آنجا به نقاط ديگر دنيا راه يافته است .آب و هواي گرم براي كشت اين گياه مناسب مي باشد . بادام زميني گياهي است يكساله داراي ساقه اي راست كه ارتفاع آن…
صفحه5 از16

درباره پزشکی به زبان ساده

پزشکی به زبان ساده می کوشد تا اطلاعات معتبر و به روز پزشکی و سلامت دنیا را به زبانی ساده در اختیار عموم قرار دهد.توجه شود که مقالات ما صرفا برای افزایش آگاهی و آشنایی بیشتر با مسائل پزشکی می باشد و نباید توصیه پزشکی تلقی شوند.

جدیدترین ارسال ها

خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه کافیست ایمیل خود را ثبت نمایید