خواص مواد غذایی

خواص مواد غذایی

خواص مواد غذای و فواید آن ها بر بدن همیشه پرطرفدارترین مبحث تغذیه در میان مردم بوده است چراکه با آگاهی از این فواید می توانیم رژیم غذایی خود را بر اساس اصول تغذیه ای و در راستای حفظ سلامت خویش به کار گیریم. بنابراین گروه " پزشکی به زبان ساده " سعی نموده است تا با جمع آوری مجموعه ای کاربردی شما دوستان را در راستای این هدف یاری نماید.

 گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است كه اگرچه به صورت پخته و رب - در غذا - زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است.

خواص به

به درخت كوچكی است كه پوست ساقه و تنه آن قهو های بوده و در اكثر نقاط اروپا ، نواحی مدیترانه ، آسیا و آفریقای شمالی می روید .
میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی می‌باشد.
باقلا با نام علمی Vicia faba گیاهی از خانواده بقولات می‌باشد. گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن تا 80 سانتیمتر می‌رسد.
این روزها به هر میوه‌فروشی‌ای كه سر می‌زنیم با دیس‌های بزرگی كه پر از توت‌های سفید و شیرین است‌ مواجه می‌شویم؛ میوه نوبرانه بهار كه طرفداران زیاد و خواص درمانی بی‌شماری هم دارد.
صفحه2 از37

درباره پزشکی به زبان ساده

پزشکی به زبان ساده می کوشد تا اطلاعات معتبر و به روز پزشکی و سلامت دنیا را به زبانی ساده در اختیار عموم قرار دهد.توجه شود که مقالات ما صرفا برای افزایش آگاهی و آشنایی بیشتر با مسائل پزشکی می باشد و نباید توصیه پزشکی تلقی شوند.

جدیدترین ارسال ها

خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه کافیست ایمیل خود را ثبت نمایید